Πληροφορίες για την εταιρεία MOLLERS
Φαινόμενο Möller’s!
Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι λάδι από το συκώτι μουρούνας, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και βιταμίνη Α. Παράγεται από ψάρια που αλιεύονται στο αρκτικό αρχιπέλαγος Lofoten, σε μία από τις καθαρότερες θάλασσες του κόσμου.
Πατρίδα του μουρουνέλαιου θεωρείται η Νορβηγία.Ο Νορβηγός φαρμακοποιός Peter Möller αποφάσισε να εφαρμόσει για πρώτη φορά την ιδέα της ευρείας χρήσης του μουρουνέλαιου για λόγους υγείας. Το 1854, ο Peter Möller ίδρυσε στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας το πρώτο εργοστάσιο με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου. Η μέθοδος που αναπτύχθηκε τότε παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέχρι σήμερα και είναι γνωστή σαν «μέθοδος Möller».
Ο φαρμακοποιός Peter Möller (1793-1869), πρώτος κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη διαδικασία της παραγωγής του μουρουνέλαιου.
Η Möller’s με περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου έχει συσσωρεύσει τεράστια γνώση για την πηγή των πρώτων υλών και τους τρόπους για να επιτευχθεί η καλύτερη ποιότητα των τελικών προϊόντων.
Εκπρόσωποι της Möller’s επισκέπτονται τακτικά τις εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με τη δέουσα επιμέλεια. Η φρεσκάδα και η ποιότητα των προϊόντων Möller’s εξασφαλίζεται με ψάρια υψηλής ποιότητας και με την εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών παραγωγής.
© 2024